over ons

Lingerie van 't Eiland kenmerkt zich door de lange vakbekwaamheid van de eigenaresse, het persoonlijke advies in een ongedwongen sfeer en de kwaliteitsmerken die garant staan voor optimaal draagcomfort.

Door de jaren heen is de rol van lingerie allang niet meer van ondergeschikt belang. Een zorgvuldige keuze uit de juiste pasvorm in iedere willekeurige maat en materiaal samenstelling is aan de orde van de dag. Lingerie van 't Eiland volgt deze ontwikkelingen op de voet met merken die revolutionaire technieken gebruiken voor het ultieme draaggenot waarbij het modieuze aspect gegarandeerd blijft. Trendwatchers en designers geven de lingerie een extra dimensie en maken het tot een modegevoelig en onmisbaar product.

Lingerie van 't Eiland biedt haar clientėle de mogelijkheid om reserveringen en/of bestellingen te plaatsen via de contactpagina. Zo kunt u uw bezoek aan de stad plannen en uw bestelling komen ophalen. Opsturen (tegen vergoeding) behoort ook tot de mogelijkheden.

Vragen over lingerie en eventuele reacties over uw bezoek zijn van harte welkom via info@lingerievanheteiland.nl. Op deze manier kan er gebouwd worden aan een prettige samenwerking tussen u en Lingerie van 't Eiland.

Meer informatie over Lingerie van 't Eiland en de directe omgeving kunt u vinden op: NLstreets.nl en Het eiland.nl.

Lingerie van 't Eiland
Eiland 4
6811 DC Arnhem
Tel 026 351 24 45
info@lingerievanheteiland.nl